Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 1503g1618kcal126.7g210.4g5.3g105.2g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow1503g1127kcal82.7g180.4g7.5g0g
Paprika keltainen 1203g362kcal11.3g61.3g2.4g24g
Sipuli 541g164kcal6.8g26g1.1g9.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl180g1623kcal0g0g180.4g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3006g1052kcal48.1g207.4g3g42.1g
Kasvisliemikuutio 66g202kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Juusto, cheddar 722g2978kcal184.9g0.7g248.2g0g
Chili paprika punainen24g10kcal0.5g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g18427kcal946g1418.2g927.6g366.2g
Valittu annoskoko8820g9214kcal473g709.1g463.8g183.1g
Annoskoko puolitettuna4410g4607kcal236.5g354.6g231.9g91.6g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884