Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2100g379kcal11.8g52.5g8.4g14.7g
Dolmio Light Classico Bolognese1500g555kcal18g117g1.5g10.5g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1500g1650kcal34.5g60g150g0g
Maito, Kevyt1800g828kcal57.6g86.4g27g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g600g2160kcal168g12g162g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g17282kcal1024.2g823.8g1108.6g58.8g
Valittu annoskoko8820g8641kcal512.1g411.9g554.3g29.4g
Annoskoko puolitettuna4410g4321kcal256.1g206g277.2g14.7g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806