Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)5411g8874kcal1352.8g48.7g357.1g0g
Kananmuna kuoreton 1984g2830kcal248g6g203.4g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g541g698kcal22.7g27.6g54.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton361g76kcal1.1g5.8g0g0.4g
Voi 253g1832kcal3g1g205.3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)271g222kcal25.7g29.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g29064kcal3306.6g237.8g1639.8g0.8g
Valittu annoskoko8820g14532kcal1653.3g118.9g819.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna4410g7266kcal826.7g59.5g410g0.2g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607