Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g4813g3369kcal770.1g0g14.4g0g
Purjosipuli 1203g275kcal21.8g28.9g2.4g25.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g542kcal0g0g60.2g0g
Ruokakerma Valio 5%2407g1444kcal28.9g67.4g120.3g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 12g34kcal1.3g5.1g0.3g3.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro301g92kcal6.3g12.6g1.5g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g11513kcal1656.8g228g398.2g76.2g
Valittu annoskoko8832g5757kcal828.4g114g199.1g38.1g
Annoskoko puolitettuna4416g2878kcal414.2g57g99.6g19.1g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968