Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5610g1013kcal31.4g140.3g22.4g39.3g
Sipuli (kuorittu)802g216kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g449g539kcal11.2g26.9g40.4g6.7g
Ruokakerma Valio 4% K&P1603g962kcal16g72.1g64.1g9.6g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g240g830kcal26.4g165.9g5.8g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g7395kcal211g929.2g270.2g162.6g
Valittu annoskoko8832g3698kcal105.5g464.6g135.1g81.3g
Annoskoko puolitettuna4416g1849kcal52.8g232.3g67.6g40.7g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810