Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2398g4077kcal455.7g0g239.8g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2398g815kcal26.4g129.5g4.8g69.6g
Vesi, vesijohtovesi 3598g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g18g62kcal1.8g13.7g0.4g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g36g127kcal6.4g15.9g8g3.8g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)60g156kcal7.8g7.2g10.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g10665kcal1005.4g366g529.2g157.4g
Valittu annoskoko8832g5333kcal502.7g183g264.6g78.7g
Annoskoko puolitettuna4416g2666kcal251.4g91.5g132.3g39.4g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303