Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g4480g15680kcal358.4g3494.4g26.9g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 1376g1125kcal17.3g58.5g85.2g30.1g
Porkkana, paistettu 640g556kcal4.3g37.2g39.6g17g
Jauheliha, sika-nauta 1280g2834kcal224g0g217.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g40392kcal1208g7180.2g738.6g94.2g
Valittu annoskoko8832g20196kcal604g3590.1g369.3g47.1g
Annoskoko puolitettuna4416g10098kcal302g1795.1g184.7g23.6g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605