Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g2664g2131kcal40g178.5g133.2g0g
Munakoiso 2131g477kcal10.7g66.1g4.3g53.3g
Kesäkurpitsa zucchini 2664g481kcal14.9g66.6g10.7g18.6g
Broccoli 200 g1066g224kcal35.2g20.2g5.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 37g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g13g0.4kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 112g25kcal1.5g1.9g0.7g2.7g
Parmesaani (Joku), annos 30g64g246kcal15.3g0g21.1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)80g576kcal0g0g63.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g8320kcal235.4g666.6g478.6g149.2g
Valittu annoskoko8832g4160kcal117.7g333.3g239.3g74.6g
Annoskoko puolitettuna4416g2080kcal58.9g166.7g119.7g37.3g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378