Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 160g364kcal30.4g0g27.2g0g
Porkkanaraaste 200g147g40kcal0.9g7.8g0.3g3.7g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g8.9g60kcal0g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu98g123kcal10.7g0.3g8.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)111g94kcal1.1g3.9g7.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g62g243kcal18g1.2g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g248kcal7.4g50.5g0.9g2.5g
Tomaattimurska 178g52kcal1g9.4g0.4g3.4g
Valkosipuli 3.6g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1768g2477kcal140.8g151.6g140.2g21g
Valittu annoskoko884g1239kcal70.4g75.8g70.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna442g619kcal35.2g37.9g35.1g5.3g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260