Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g225g95kcal0g21.2g0.2g5.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala8.3g23kcal1.7g0.4g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 526g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1769g694kcal39g45.6g38g12g
Valittu annoskoko884g347kcal19.5g22.8g19g6g
Annoskoko puolitettuna442g174kcal9.8g11.4g9.5g3g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511