Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1599g3638kcal303.8g0g271.8g0g
Porkkanaraaste 200g1466g396kcal8.8g77.7g2.9g36.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g89g595kcal0.4g0.4g65.7g0g
Sipuli (kuorittu)444g120kcal5.8g21.3g0.9g7.5g
Kananmuna kuorineen punnittu977g1231kcal107.5g2.9g87.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1110g944kcal11.1g38.9g77.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g622g2425kcal180.3g12.4g180.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 722g2476kcal73.5g505.2g8.7g25.3g
Tomaattimurska 1776g522kcal9.9g94.2g3.6g33.8g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17680g24770kcal1407.8g1517.6g1399.4g207.8g
Valittu annoskoko8840g12385kcal703.9g758.8g699.7g103.9g
Annoskoko puolitettuna4420g6193kcal352g379.4g349.9g52g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260