Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 472g138kcal4.4g21.2g1.9g9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g19g30kcal1.5g0.8g2.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Oltermanni 17%63g169kcal18.8g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g1810kcal155g47.4g106.8g18g
Valittu annoskoko885g905kcal77.5g23.7g53.4g9g
Annoskoko puolitettuna443g453kcal38.8g11.9g26.7g4.5g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235