Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 219g53kcal4g4.8g0.7g5g
Parsakaali brokkoli 219g77kcal10.1g4.3g0.7g5.5g
Broilerisuikale, keskiarvo 175g213kcal37.3g0g7g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%110g143kcal3.3g2.2g14.2g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g289kcal1.8g2.6g30.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima66g256kcal19.1g0g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1771g2217kcal151.2g27.8g163.6g21.2g
Valittu annoskoko886g1108kcal75.6g13.9g81.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna443g554kcal37.8g7g40.9g5.3g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937