Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 585g228kcal6g41g1.2g14.8g
Aurajuusto58g199kcal11.7g0g17g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)58g73kcal1.9g2.5g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 88g40kcal2.6g4.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1771g1308kcal54g101.2g69g31.6g
Valittu annoskoko885g654kcal27g50.6g34.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna443g327kcal13.5g25.3g17.3g7.9g
Arvot/100g100g74kcal3g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217