Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha291g484kcal55.3g0g29.1g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kidneypapu, suolaliemessä140g154kcal10.9g25.2g0.7g11.2g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g122g95kcal6.2g14.1g1.5g6.1g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g291g73kcal3.8g12.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1771g1733kcal153.4g106.4g75.6g35.8g
Valittu annoskoko886g866kcal76.7g53.2g37.8g17.9g
Annoskoko puolitettuna443g433kcal38.4g26.6g18.9g9g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502