Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g437g792kcal102.8g18.8g33.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl11g100kcal0g0g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Omena, keskikokoinen 200g175g60kcal0.3g12.4g0.5g3.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.8g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g175g61kcal0g6.3g0g0g
Timjami 1.7g4.9kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1771g2174kcal212.6g98.6g93.6g10.2g
Valittu annoskoko885g1087kcal106.3g49.3g46.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna443g543kcal53.2g24.7g23.4g2.6g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700