Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g2403g4086kcal384.5g12g288.4g0g
Vesi3004g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1142g555kcal13.5g108.2g2.2g18.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Aromisuola (5g)60g34kcal0.4g6.3g0.7g1.3g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1502g1652kcal34.5g60.1g150.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g541g2055kcal5.4g497.5g2.7g0g
Sinappi 144g190kcal6.3g20.3g8.7g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g17442kcal903.6g1410.6g932.2g44.2g
Valittu annoskoko8856g8721kcal451.8g705.3g466.1g22.1g
Annoskoko puolitettuna4428g4360kcal225.9g352.7g233.1g11.1g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857