Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6300g1137kcal35.3g157.5g25.2g44.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2250g450kcal13.5g78.7g6.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Timjami 18g51kcal1.6g4.8g1.3g6.7g
Mustapippuri, annos 1g18g41kcal2g6.9g0.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g180g172kcal2g32.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g5017kcal110.6g563.2g211.6g101.6g
Valittu annoskoko8856g2508kcal55.3g281.6g105.8g50.8g
Annoskoko puolitettuna4428g1254kcal27.7g140.8g52.9g25.4g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181