J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g225g372kcal45.1g0g22.5g0g
Makaroni ( tumma Torino )169g591kcal30.4g99.7g6.6g10.1g
Kananmuna kuorineen punnittu62g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Milbona Maito rasvaton338g112kcal11.2g16.6g0g0g
Sipuli 51g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g23g104kcal0.1g0.1g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1773g2580kcal191g243.6g92.8g22.8g
Valittu annoskoko887g1290kcal95.5g121.8g46.4g11.4g
Annoskoko puolitettuna443g645kcal47.8g60.9g23.2g5.7g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750