Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl5280g6970kcal691.7g15.8g438.2g0g
Voi 480g3482kcal5.7g1.9g390.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1440g8640kcal345.6g95g777.6g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl1600g5712kcal32g48g608g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17728g49863kcal2150g384.8g4428g0g
Valittu annoskoko8864g24932kcal1075g192.4g2214g0g
Annoskoko puolitettuna4432g12466kcal537.5g96.2g1107g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765