Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2249g787kcal22.5g146.2g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.7g1g8.4g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka450g121kcal8.5g18.9g0.9g10.8g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g450g1574kcal58.9g312.1g7.6g14.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow59g152kcal5.8g5.8g11.7g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Vesi, vesijohtovesi 4498g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17748g7106kcal214.8g1090.4g202.4g99.2g
Valittu annoskoko8874g3553kcal107.4g545.2g101.2g49.6g
Annoskoko puolitettuna4437g1777kcal53.7g272.6g50.6g24.8g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625