Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2398g841kcal110.8g46.8g7.2g60g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g899g126kcal17.1g3.6g4.5g0g
Vesi4797g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g600g1019kcal12g31.8g89.9g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17748g4069kcal284.4g181.6g204g126.2g
Valittu annoskoko8874g2035kcal142.2g90.8g102g63.1g
Annoskoko puolitettuna4437g1017kcal71.1g45.4g51g31.6g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026