Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 200g288kcal32g0g17.8g0g
Tomaatti, tuore334g68kcal2g12.7g1g4.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g267g61kcal3.7g9.1g1.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 84g231kcal1.7g2.5g23.4g0g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g1356kcal78.8g48.6g93.2g9.4g
Valittu annoskoko888g678kcal39.4g24.3g46.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna444g339kcal19.7g12.2g23.3g2.4g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454