Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 300g321kcal69.3g0g4.5g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Paprika keskiarvo 75g21kcal0.7g3.2g0.3g1.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka75g8.3kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g41g24kcal2.1g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g1029kcal156g44.6g22.2g15.4g
Valittu annoskoko888g515kcal78g22.3g11.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna444g257kcal39g11.2g5.6g3.9g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872