Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.237g1306kcal2.4g2.4g142.5g0g
Sokeri 202g819kcal0g201.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 196g279kcal24.5g0.6g20.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 232g794kcal23.6g162g2.8g8.1g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g6515kcal102.2g761g330.8g16.4g
Valittu annoskoko888g3258kcal51.1g380.5g165.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna444g1629kcal25.6g190.3g82.7g4.1g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059