Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 360g153kcal35.3g1.4g0.4g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g240g1296kcal24g86.4g88.8g0g
Semper mangoa soseena240g120kcal0.5g28.8g0.7g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g3527kcal119.6g329.2g179.8g0g
Valittu annoskoko888g1763kcal59.8g164.6g89.9g0g
Annoskoko puolitettuna444g882kcal29.9g82.3g45g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658