Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g300g302kcal62.1g0g13.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)7.5g32kcal0.5g4.6g1.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g11g8.4kcal0.8g1.1g0.1g0g
Punaviini 50g35kcal0.2g0.1g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Soijakastike 5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g1074kcal135.8g53g41.2g15.8g
Valittu annoskoko889g537kcal67.9g26.5g20.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna444g269kcal34g13.3g10.3g4g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614