Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)2880g893kcal51.8g172.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Kanaliemi laimennettu 800g79kcal2.2g3.4g6.3g0.2g
Herkkusieni 800g127kcal16.8g2.4g2.6g12g
Chili paprika punainen160g64kcal3.2g14.4g0g0g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g2880g2016kcal432g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g7111kcal1044.6g514.2g65.2g72.2g
Valittu annoskoko8880g3556kcal522.3g257.1g32.6g36.1g
Annoskoko puolitettuna4440g1778kcal261.2g128.6g16.3g18.1g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280