Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4400g6277kcal550g13.2g451g0g
Smetana, Valio, hyla800g3120kcal16g20g336g0g
Sipuli (kuorittu)1600g432kcal20.8g76.8g3.2g27.2g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g1600g3744kcal180.8g8g352g0g
Oliiviöljy 480g4245kcal0g0g480g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g35635kcal1535.2g236g3244.4g54.4g
Valittu annoskoko8880g17817kcal767.6g118g1622.2g27.2g
Annoskoko puolitettuna4440g8909kcal383.8g59g811.1g13.6g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392