Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1601g1762kcal368.3g0g33.6g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1802g306kcal34.2g37.8g3.6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1802g360kcal54g36g0g45g
Sipuli (kuorittu)1201g324kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1001g1301kcal30g20g130.1g1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)801g1321kcal24g32g120.1g0g
Oliiviöljy 72g637kcal0g0g72.1g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g601g2102kcal168.2g12g156.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g16228kcal1388.6g391g1036g132.8g
Valittu annoskoko8880g8114kcal694.3g195.5g518g66.4g
Annoskoko puolitettuna4440g4057kcal347.2g97.8g259g33.2g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515