Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green1200g3900kcal288g588g12g144g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2960g1036kcal29.6g201.3g14.8g41.4g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Lehtikaali 320g127kcal11g13g1.9g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g12999kcal971.6g1643g219g397.2g
Valittu annoskoko8880g6499kcal485.8g821.5g109.5g198.6g
Annoskoko puolitettuna4440g3250kcal242.9g410.8g54.8g99.3g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012