Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen66g473kcal0.7g0.7g52.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g613g208kcal1.2g43.5g1.8g11g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g44g165kcal0.1g41.1g0g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.8g35kcal0g8.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g2757kcal15.8g416.2g110.2g26g
Valittu annoskoko889g1379kcal7.9g208.1g55.1g13g
Annoskoko puolitettuna445g689kcal4g104.1g27.6g6.5g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748