Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g210g30kcal3.9g1.5g0.8g4.2g
Mango (tuore)175g118kcal0.9g26.8g0.5g3.7g
Avokado, kuorittu, kivetön 210g417kcal5.5g1.6g40.8g14.1g
Verigreippi, annos 250g175g91kcal1.6g23g0.4g3.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g88g789kcal0g0g87.7g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g26g27kcal0g5.5g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.8g4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g2950kcal24.2g118.2g260.6g51g
Valittu annoskoko889g1475kcal12.1g59.1g130.3g25.5g
Annoskoko puolitettuna445g738kcal6.1g29.6g65.2g12.8g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037