Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4408g6288kcal551g13.2g451.8g0g
Smetana, Valio, hyla801g3126kcal16g20g336.6g0g
Sipuli (kuorittu)1603g433kcal20.8g76.9g3.2g27.2g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g1603g3751kcal181.1g8g352.6g0g
Oliiviöljy 481g4252kcal0g0g480.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17792g35699kcal1537.8g236.2g3250.2g54.4g
Valittu annoskoko8896g17849kcal768.9g118.1g1625.1g27.2g
Annoskoko puolitettuna4448g8925kcal384.5g59.1g812.6g13.6g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392