Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g433kcal0g0g48.1g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 1282g1891kcal275.7g0g87.2g0g
Vesi3526g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1282g377kcal7.2g68g2.6g24.4g
Kidneypapu keitetty 100g737g701kcal50.9g107.6g3.7g50.9g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g737g701kcal51.6g110.6g7.4g59g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1282g436kcal14.1g69.2g2.6g37.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17792g9076kcal799g710.8g303.2g343g
Valittu annoskoko8896g4538kcal399.5g355.4g151.6g171.5g
Annoskoko puolitettuna4448g2269kcal199.8g177.7g75.8g85.8g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179