Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g30g30kcal6.2g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 15g4.3kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.8g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Punaviini 5g3.5kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g107kcal13.6g5.2g4g1.6g
Valittu annoskoko89g54kcal6.8g2.6g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna45g27kcal3.4g1.3g1g0.4g
Arvot/100g100g60kcal7.6g2.9g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614