Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 570 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g9g15kcal1.5g0g1g0g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g29g64kcal4g1.4g4.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kurkku 9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy13g43kcal1.7g8.4g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g257kcal15g22g12g3.2g
Valittu annoskoko89g128kcal7.5g11g6g1.6g
Annoskoko puolitettuna45g64kcal3.8g5.5g3g0.8g
Arvot/100g100g144kcal8.4g12.3g6.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232656