Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 35g8.5kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7g6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Aurajuusto7g24kcal1.4g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g84kcal4.6g2.6g5.6g1.8g
Valittu annoskoko89g42kcal2.3g1.3g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna45g21kcal1.2g0.7g1.4g0.5g
Arvot/100g100g47kcal2.6g1.5g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306251