Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g16g114kcal0.2g0.2g12.5g0g
Siirappi, tumma16g50kcal0g11.6g0g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.4g8kcal0.7g0g0.6g0g
Neilikka, annos 4g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai35g123kcal4.2g25g0.7g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g724kcal10.2g106.4g27.6g2.2g
Valittu annoskoko89g362kcal5.1g53.2g13.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g181kcal2.6g26.6g6.9g0.6g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.5g15.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103132