Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g246kcal24g2.6g15.6g0.4g
Valittu annoskoko89g123kcal12g1.3g7.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna45g62kcal6g0.7g3.9g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.5g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689