Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g15g53kcal2.7g8.8g0.6g0.9g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl21g24kcal4.6g0g0.7g0g
Pekoni (Dulano)9g24kcal1.7g0.3g1.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g15g3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 19g6.3kcal0.6g0.9g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g265kcal20.2g21.2g10.6g2g
Valittu annoskoko90g133kcal10.1g10.6g5.3g1g
Annoskoko puolitettuna45g66kcal5.1g5.3g2.7g0.5g
Arvot/100g100g148kcal11.3g11.8g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360