Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.4g9kcal0g0g1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.5kcal1g0.6g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g4.7g3.7kcal0.9g0g0g0g
Tomaatti, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Oltermanni 17%10g26kcal2.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g226kcal16g22.2g7.6g1g
Valittu annoskoko89g113kcal8g11.1g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g57kcal4g5.6g1.9g0.3g
Arvot/100g100g126kcal8.9g12.4g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339