Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 63g115kcal11.9g0g7.5g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Ruskea suuruste, Maizena1.9g7.1kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g323kcal24.2g5g22.8g0.2g
Valittu annoskoko89g162kcal12.1g2.5g11.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna45g81kcal6.1g1.3g5.7g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.5g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912