Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g80kcal6.7g0g6g0g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maizena maissitärkkelys1.9g6.5kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado24g4.9kcal0.3g0.9g0g0.3g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g216kcal14.6g7g14.4g1.6g
Valittu annoskoko90g108kcal7.3g3.5g7.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna45g54kcal3.7g1.8g3.6g0.4g
Arvot/100g100g121kcal8.2g3.9g8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616