Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore22g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti 27g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika keltainen 19g5.6kcal0.2g0.9g0g0.4g
Fetajuusto Apetina 8 %11g16kcal1.7g0g0.9g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g11g29kcal3.1g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g119kcal10.6g4.4g5.8g2g
Valittu annoskoko90g59kcal5.3g2.2g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna45g30kcal2.7g1.1g1.5g0.5g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720