Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)34g12kcal0.8g2.3g0g1g
Minimaissi, Eldorado10g2.6kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)21g5.2kcal0.2g1.1g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä12g13kcal0.9g2.1g0.1g0.9g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g6.3g18kcal1.8g0.2g1.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.1g7.1kcal0.2g0.5g0.4g0.2g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl1.3g5.8kcal0.6g0.3g0.2g0.2g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g2.1g4.2kcal0g0g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g135kcal9.4g13.6g4.4g5.4g
Valittu annoskoko90g67kcal4.7g6.8g2.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna45g34kcal2.4g3.4g1.1g1.4g
Arvot/100g100g75kcal5.2g7.6g2.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242482