Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g18g30kcal3.5g0g1.8g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 22g9kcal0.7g1.1g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima7.7g30kcal2.2g0g2.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras8.8g31kcal1.1g6.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g288kcal15.6g18.4g16.6g0.8g
Valittu annoskoko90g144kcal7.8g9.2g8.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g72kcal3.9g4.6g4.2g0.2g
Arvot/100g100g160kcal8.7g10.2g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594