A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g31g71kcal5.9g0g5.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g231kcal17.6g2.8g16.4g0.8g
Valittu annoskoko90g115kcal8.8g1.4g8.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g58kcal4.4g0.7g4.1g0.2g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306