Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 29g11kcal0.3g2g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.9g15kcal1.6g0g1g0g
Hunaja 0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g76kcal4.4g7g3.2g1.6g
Valittu annoskoko90g38kcal2.2g3.5g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna45g19kcal1.1g1.8g0.8g0.4g
Arvot/100g100g43kcal2.5g3.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111