Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g16g4.7kcal0.2g0.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3.8g12kcal0.9g1.7g0.1g0.3g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 6.3g8.3kcal0.5g1.1g0.1g0.3g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g96kcal8g8g3g1.4g
Valittu annoskoko90g48kcal4g4g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g24kcal2g2g0.8g0.4g
Arvot/100g100g53kcal4.5g4.5g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171413